Vezi platforma Primul Magazin

Intrebari frecvente

Descopera raspunsul la intrebarile tale!

Intrebari frecvente


Descopera raspunsul la intrebarile tale!

Cele mai comune intrebari

Cele mai comune intrebari

Primul pas este alegerea unui pachet potrivit impreuna cu o tema design pentru magazinul tau. Dupa ce completezi formularul de solicitare pachet, vei fi contactat de catre unul din consultantii nostri iar acesta te va indruma pe tot parcursul realizarii magazinului online.
Primul Magazin iti ofera gazduire gratuita in primele 12 luni, cu un spatiu alocat in functie de pachetul selectat. Dupa 12 luni, gazduirea se stabileste in functie de spatiul alocat si serviciile incluse si este comunicata cu 30 de zile inainte de expirare.
Domeniul pe care va fi gazduit magazinul online este ales de tine si achizitionat fie de catre noi cu datele tale de firma/persoana, fie poate fi achizitionat direct de tine.
Din contra, este foarte usor sa adaugi produse prin platforma Primul Magazin. Poti sa le adaugi manual sau sa le importezi dintr-un fisier excel pus la dispozitie de furnizori.
Desigur! Stim ca un magazin online, fara promovare, nu poate sa isi atinga potentialul de a aduce comenzi. Puteti opta pentru o promovare Google Adwords, Facebook si Instagram.
Toate magazinele realizate pe platforma Primul Magazin beneficiaza de back-up zilnic indiferent de pachetul ales.
Pentru a deschide un magazin online ai nevoie in primul rand de produsele pe care le vei comercializa. Ulterior unul dintre consultantii nostri te v-a ajuta sa alegi un domeniu, o firma de curierat si un procesator de plati.
Preturile afisate pentru crearea magazinelor online sunt finale si nu sunt purtatoare de TVA. Nu exista alte taxe ascunse!
Puteti beneficia de oferta de promovare gratuita de 30 zile pentru Google Adwords, achizitionand pachetul Premium.
Daca ati achizitionat un pachet care nu include anumite functionalitati si totusi vi le doriti puteti sa le platiti separat la un cost per ora estimat pentru implementarea acelor functionalitati in magazinul dumneavoastra.
In momentul in care considerati ca vreti sa faceti tranzitia catre un pachet mai bun cu mai multe module si functionalitati ne solicitati acest lucru si veti plati doar diferenta dintre pachetul dumneavoastra actual si cel dorit.

Platforma e-commerce integrata cu peste 100 de module.

Platforma e-commerce integrata cu peste 100 de module.

Vezi o serie de module disponibile pentru magazinul tau.

Vezi module