Tine-ma minte! Cont nou /Ai uitat parola?

Vezi platforma Primul Magazin

platforma magazin online

Iti doresti un magazin online complet?

Primul Magazin reprezinta platforma pe care s-au dezvoltat peste 200 de magazine online.

Iti doresti un magazin online complet?


Primul Magazin reprezinta platforma pe care s-au dezvoltat peste 200 de magazine online!

Design & Continut

Design & Continut

Alege din peste 60 de teme pentru magazinul tau.

Poti alege din peste 60 de teme din diverse domenii de activitate. Toate temele de pe platforma Primul Magazin sunt responsive, mobile friendly si se incarca foarte rapid, ceea ce ajuta la indexarea magazinului de catre motoarele de cautare.

Este foarte usor sa editezi sau sa adaugi categorii, produse sau filtre, din browser, prin intermediul panoului de administrare. Daca nu esti sigur ce design este potrivit pentru noul tau magazin, ne poti contacta oricand iar unul dintre consultantii nostri te va indruma in luarea celei mai potrivite decizii.

platforma magazin online

Catalog Produse

Catalog Produse

Administreaza rapid si simplu catalogul de produse.

platforma magazin online

Cu ajutorul Platformei Primul Magazin iti poti administra foarte simplu catalogul de produse in doar cateva minute. Puteti importa produsele direct din fisierele primite de la producatori sau puteti adauga produsele manual.

Iti poti definii fiecare produs in functie de culoare, dimensiuni sau orice alta caracteristica cu ajutorul codurilor SKU.

Gestionarea stocului se poate realiza la nivel de produs si cu ajutorul notificarilor automate de stoc vei stii mereu statusul acestora.

Marketing

Marketing

Importanta Marketing-ului pentru magazinul dumneavoastra

Marketing-ul este instrumentul care transforma un magazin online simplu intr-un magazin online de succes.

Cu ajutorul aplicatiilor de marketing disponibile pe platforma Primul Magazin iti poti convinge clientii sa revina in magazin si sa efectueze o comanda, le poti trimite email-uri automate cu ultimele oferte si poti mentine constant o legatura cu acestia prin intermediul modulelor de Live Chat, Facebook Messenger si WhatApp Contact.

Cu ajutorul optimizarii SEO poti ajunge pe primele pagini in cautari cu ajutorul unor cuvintelor cheie alese pe specificul magazinului, crescand astfel vanzarile si rata de conversie.

platforma magazin online

Promovare Online

Promovare Online

Alege sa iti promovezi magazinul prin Google Ads, Facebook si Instagram.

platforma magazin online

Rolul unei campanii online este de a aduce utilizatori interesati de produsele sau serviciile comercializate, de a creste rata de conversie si de a-ti face cunoscut brandul.

Primul Magazin iti pune la dispozitie trei tipuri de campanii: Campanie Google Adwords, Facebook si Instagram.

In functie de pachetul ales puteti beneficia de oferta noastra speciala pentru o campanie Google Adwords gratuita, timp de 30 zile, prin care puteti promova un grup de produse pentru a va creste vanzarile si a intelege beneficiile unei promovari online.

Comenzi

Comenzi

Proceseaza usor si rapid comenzile, vezi rapoarte si genereaza documente fiscale!

Platforma Primul Magazin iti pune la dispozitie o serie de module de plata atat online cat si offline pentru a-ti tine clientii aproape oferindu-le siguranta. De asemenea viitorul tau magazin va dispune de integrare cu diverse sisteme de curierat pentru generarea de AWB-uri.

Poti genera documente fiscale(proforme, facturi fiscale, chitante) sau poti opta pentru integrarea cu softul de facturare si gestiune stocuri Smart Bill.

Ai acces la rapoarte de comenzi unde poti vedea suma toatala a comenzilor pe o perioada de timp data. De asemenea poti vedea si rapoarte de vanzari pentru a descoperi care este cel mai vandut produs si care este valoarea medie a costului.

platforma magazin online

Securitate & Hosting

Securitate & Hosting

Gazduire gratuita pe servere performante timp de 12luni!

platforma magazin online

La toate pachetele Primul Magazin beneficiati de gazduire gratuita timp de 12 luni pe servere performante de tip SSD care ajuta viteza de incarcare a magazinului pentru o vizibilitate crescuta in motoarele de cautare.

De asemenea iti asiguram stabilitate si securitate pentru magazinul tau. Serverele noastre sunt configurate sa efectueze periodic cate un back-up pentru fiecare magazin gazduit. In functie de pachetul ales beneficiati de configurarea modulului de securitate SSL care ofera clientilor o incredere sporita in magazinul dumneavoastra.

Vezi Platforma Primul Magazin
Puternica si user-friendly

Platforma Primul Magazin cuprinde peste 100 de module si functionalitati. Este foarte usor de utilizat, puteti gestiona foarte usor comenzile dar si adaugarea/editarea de continut. Descoperiti o parte din aceste functionalitati mai jos.

dezvoltare magazin online
dezvoltare magazin online
dezvoltare magazin online
dezvoltare magazin online
dezvoltare magazin online
dezvoltare magazin online

Cele mai frecvente intrebari

Cele mai frecvente intrebari

Descopera raspunsul la intrebarile tale

Primul pas este alegerea unui pachet potrivit impreuna cu o tema design pentru magazinul tau. Dupa ce completezi formularul de solicitare pachet, vei fi contactat de catre unul din consultantii nostri iar acesta te va indruma pe tot parcursul realizarii magazinului online.
Primul Magazin iti ofera gazduire gratuita in primele 12 luni, cu un spatiu alocat in functie de pachetul selectat. Dupa 12 luni, gazduirea se stabileste in functie de spatiul alocat si serviciile incluse si este comunicata cu 30 de zile inainte de expirare.
Domeniul pe care va fi gazduit magazinul online este ales de tine si achizitionat fie de catre noi cu datele tale de firma/persoana, fie poate fi achizitionat direct de tine.
Toate magazinele realizate pe platforma Primul Magazin beneficiaza de back-up indiferent de pachetul ales.
Predarea magazinului se face pe baza de proces verbal ce contine datele de acces la magazin. Dupa semnarea procesului verbal si lansarea site-ului, magazinul online iti apartine in totalitate, alaturi de materiale si continutul acestuia.
Preturile afisate pentru crearea magazinelor online sunt finale si nu sunt purtatoare de TVA. Nu exista alte taxe ascunse!
In momentul in care considerati ca vreti sa faceti tranzitia catre un pachet superior ne puteti solicitata acest lucru si veti plati doar diferenta dintre pachetul actual si cel dorit.